..........Цени

  Предлагаме ви изключително ниски цени с възможност за определени намаления в зависимост от продължителността и видът на заснемане:

  ЦЕНИ ВИДЕО + ФОТО
  КРАЕН ПРОДУКТ
  ЗАСНЕМАНЕ НА:
  850 лв. 2 Blu-ray + HD филм на USB-флашка + суровият материал + 1 DVD с всички заснети пози Сватба
  520 лв. 1 Blu-ray + HD филм на USB-флашка + суровият материал + 1 DVD с всички заснети пози Абитуриентски бал
  100 лв. 1 Blu-ray Disc Сватбен клип
  15 лв./час Прехвърляне на miniDV касета към DVD диск Ваш заснет маериал
  10 лв./час Прехвърляне на VHS видеокасета към DVD диск Ваш заснет маериал

  ЦЕНИ ФОТО
  КРАЕН ПРОДУКТ
  ЗАСНЕМАНЕ НА:
  350 лв. Фото- 1 DVD с всички заснети пози Сватба
  80 лв. Фото– 1 DVD слайдшоу с избрани снимки и музика. Сватба  Видео услуги


   Крайната цена която заплащате за заснемането на вашият празник с професионална HDV видеокамера е 650 лева. (цената важи в случай че няма действащи промоции) В тази цена се включват следните неща:

  • 1. Видеозаснемане на цялото събитие независимо от неговата продължителност. Заснемането започва от самото начало (или когато вие пожелаете) до края на тържеството. Ние гарантираме че няма да има номера от типа "...aми драги младоженци вече минаха 8 астрономически часа и от сега нататък всеки започнал час ви струва 40 лева!!!" (това е често срещан трик за измъкване на още пари от младоженците)


  • 2. В горепосочената цена се включва професионална компютърна обработка на заснетия филм. Видеомонтаж, изрязване на нежелани сцени, добавяне на музика , видео ефекти, текстови послания и надписи, употреба на ваши снимки във филма, анимирано навигационно DVD-меню и т.н. Пример за възможностите и креативните ни идеи можете да видите в примерните видеоклипове във "Видеогалерия" За сравнение можете да проверите наши конкуренти които искат по 80-120 лева допълнително само за тази услуга!
   Начин на плащане.
   За да се чувстваме ангажирани, изискваме предварително заплащане (капаро) в размер на 30% от цената на заснемане. Заплащането стaва на 2 етапа - 30% преди заснемането на събитието и останалите 70% от цената се заплащат при получаването на готовият продукт придружен с касова бележка и фактура от фирма "Кристал Видео".

   С две думи нашата оферта включва всичко от което се нуждаете за да увековечите любимите си моменти. Без допълнителни цени или такси, без лоши изненади и некоректно отношение.
   Направете сами едно просто сравнение и ще се убедите в предимствата на нашите предложения и продукти!  
................................................. Кристал Видео - всички права запазени