..........Цени

  Предлагаме ви изключително ниски цени с възможност за определени намаления в зависимост от продължителността и видът на заснемане:

  ЦЕНИ ВИДЕО
  КРАЕН ПРОДУКТ
  ЗАСНЕМАНЕ НА:
  400 лв. 2 DVD + DVD копие + суровият материал Сватба
  200 лв. 1 DVD + DVD копие + суровият материал Абитуриентски бал
  650 лв. 2 Blu-ray + 2DVD + суровият материал Сватба
  320 лв. 1 Blu-ray + 1DVD + суровият материал Абитуриентски бал
  50 лв. 1 DVD Сватбен клип
  50 лв. 1 DVD Абитуриентски клип
  100 лв. 1 Blu-ray Disc Сватбен клип
  15 лв./час Прехвърляне на miniDV касета към DVD диск Ваш заснет маериал
  10 лв./час Прехвърляне на VHS видеокасета към DVD диск Ваш заснет маериал

  ЦЕНИ ФОТО
  КРАЕН ПРОДУКТ
  ЗАСНЕМАНЕ НА:
  350 лв. Фото- 1 DVD с всички заснети пози + 120 снимки 10/15 подредени в луксозен фотоалбум Сватба
  80 лв. Фото– 1 DVD слайдшоу с избрани снимки и музика. Сватба  Видео услуги


   Крайната цена която заплащате за заснемането на вашият празник с професионална HDV видеокамера е 400 лева. (цената важи в случай че няма действащи промоции) В тази цена се включват следните неща:

  • 1. Видеозаснемане на цялото събитие независимо от неговата продължителност. Заснемането започва от самото начало (или когато вие пожелаете) до края на тържеството. Ние гарантираме че няма да има номера от типа "...aми драги младоженци вече минаха 8 астрономически часа и от сега нататък всеки започнал час ви струва 40 лева!!!" (това е често срещан трик за измъкване на още пари от младоженците)


  • 2. В горепосочената цена се включва професионална компютърна обработка на заснетия филм. Видеомонтаж, изрязване на нежелани сцени, добавяне на музика , видео ефекти, текстови послания и надписи, употреба на ваши снимки във филма, анимирано навигационно DVD-меню и т.н. Пример за възможностите и креативните ни идеи можете да видите в примерните видеоклипове във "Видеогалерия" За сравнение можете да проверите наши конкуренти които искат по 80-120 лева допълнително само за тази услуга!


  • 3. Готовият видеопродукт получавате на дигитален носител DVD-Video (тоест DVD дискове). При желание може да е на видеокасета VHS.Времетраенето на крайният продукт по правило е около 3 часа, което отговаря на 2 DVD диска или една видеокасета. В случай, че продължителността на сватбата е изключително дълга или нашият оператор е преценил ,че има още значими моменти непоказани в двата диска, вие получавате бонус трети диск (този диск се прави само когато ние преценим че е нужен). DVD дисковете и/или видеокасетата са в кутия с индивидуално за вас проектирана обложка. Самите дискове също са специални ,като върху тях има гравирана ваша снимка и текст обозначаващ заснетия филм.


  • 4. Срещу скромната цена от 20 лева предлагаме и копия на филма (в кутия с обложка).  Фото Услуги

   Крайната цена на фотозаснемане е 350 лева.(цената важи в случай че няма действащи промоции) В тази цена са включени следните неща:

  • 1. Заснемане на тържеството с професионална цифрова фото-техника.


  • 2. 120 проявени снимки на качествена фотохатрия. Размерът на всяка снимка е 10x15см или с други думи, снимките ще са малко по-големи от стандартния за България размер. Още една причина да изберете нашият продукт! Проявените снимки получавате в красив фотоaлбум проектиран индивидуално за вас.


  • 3. Всички заснети снимки (проявените + непроявените) получавате на DVD диск. Средния брой цифрови снимки на сватба варира между 400 и 600 в зависимост от продължителността на събитието. Така ще сте сигурни че по всяко време имате на разположение всички заснети моменти и винаги можете да проявите още много снимки от щастливият момент.


  • 4. Единствено при нас можете безплатно да получите компютърна обработка на снимките си (по желание на клиента). Обработката се изразява в премахване на нежелани обекти по снимката. Ретуширане на сенки, пъпки и т.н. Гарантираме че при нас няма да намерите снимка на която хората да са с червени очи.


  • Начин на плащане.
   За да се чувстваме ангажирани, изискваме предварително заплащане (капаро) в размер на 30% от цената на заснемане. Заплащането стaва на 2 етапа - 30% преди заснемането на събитието и останалите 70% от цената се заплащат при получаването на готовият продукт придружен с касова бележка и фактура от фирма "Кристал Видео".

   С две думи нашата оферта включва всичко от което се нуждаете за да увековечите любимите си моменти. Без допълнителни цени или такси, без лоши изненади и некоректно отношение.
   Направете сами едно просто сравнение и ще се убедите в предимствата на нашите предложения и продукти!  
................................................. Кристал Видео - всички права запазени